CDBT Kft.  
FőoldalKosárLevél+36-30-944-0678
Főoldal Kosár Levél +36-30-944-0678

CD BT Kft. internet bolt - CD, zenei DVD, Blu-Ray lemezek:

Belépés
E-mail címe:

Jelszava:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
CDBT a Facebook-on
1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Keresés 
 top 20 
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
Az Eladó adatai

CD Business Transport Kft.
H-2233 Ecser, Arany János u. 12/a.
Telefon: +36-30-944-0678
szever.pal.57@gmail.com
Adószám: 13995504-2-13
Cégjegyzékszám: Cg.13-06-016275

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal cégünket C/003 471 nyilvántartási számon csomagküldo kereskedelmi tevékenységben nyilvántartásba vette.

Kérdések a kiadványokkal, a szállítási határidokkel,
a beszerezhetoséggel kapcsolatban:

szever.pal.57@gmail.com
Kapcsolattartó: Szever Pál
Telefon: Hétfotol péntekig 10-16 óra között: +36-30-944-0678

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A CD Business Transport Kft. műsoros hang- és képhordozók beszerzésével foglalkozik (CD, DVD, BLU-RAY).

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését internetes portálunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk.

Ez a megrendelés beérkezését követően (legfeljebb) néhány napon belül megtörténik, de előfordul, hogy egy kért hordozó csak külföldi partnereinken keresztül szerezhető be, ilyenkor a visszaigazolás is hosszabb időt vesz igénybe.

Szállítási határidők

A kiszállítás 3-15 napot igényel általában, ugyanakkor a ritka, hazai raktárakban nehezen fellelhető, ill. kizárólag külföldről beszerezhető albumok esetében hosszabb várakozási időre lehet számítani, extrém esetekben akár több hónapra is.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár. Amennyiben valamely hordozót a feltüntetettől eltérő áron tudjuk csak szállítani, akkor erről a változásról tájékoztatjuk Vevőnket, aki természetesen ilyenkor is élhet az elállás jogával.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez / kiszállitásához szükségesek.

Minden személyes információt titkosan kezelünk. Regisztrált ügyfeleink természetesen bármikor kérhetik adataik törlését adatbázisunkból. Nem regisztrált ügyfeleink adatait a megrendelések teljesítését követően töröljük.

Regisztrált ügyfeleinket kérjük, hogy a bejelentkezéshez szükséges jelszavukat saját érdekükben tartsák titokban és ne adják át másnak!

Szavatosság / garancia

A CDBT Kft. kizárólag eredeti, a hazai vagy külfödi kiadók által megjelentetett kiadványokat forgalmaz, ezekre a kiadók - a mindenkori jogszabályoknak megfelelően - garanciát vállalnak.

Figyelem!

Átvételkor mindenképp ellenőrizzék, hogy a csomagolás sértetlen, ill. hogy annak tartalma hiánytalan és sérülésmentes! Hiány vagy sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet a postahivatalban, ill. a kézbesítőnél! Csak így tudunk a postával szemben eljárni!

Az elveszett küldeményeket - amennyiben postai kézbesítést választott és a posta visszaigazolta, hogy a küldeményt nem kézbesítették - az újbóli beszerzést követően pótoljuk.

Amennyiben a kézhez vett kiadvány egyértelműen gyári hibás, az újbóli beszerzés után azonnal cseréljük. Amennyiben a garanciális igény megkérdőjelezhető, úgy cserére csak a kiadó hozzájárulásával kerülhet sor.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A törvény szövege itt olvasható. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Figyelem!

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

CD bolt, zenei DVD, SACD, BLU-RAY lemez vásárlás és rendelés - Klasszikus zenei CD-k és DVD-különlegességek

Webdesign - Forfour Design
CD, DVD ajánlatok:

Progresszív Rock

Magyar CD

Jazz CD, DVD, Blu-Ray